Category

A Liga – S03 R01 – USA GP

Nagyon ígéretes és erős Mezőnnyel kezdte meg A Ligánk a 3. Szezonját.
A száraz Időmérőt HCL_Csabi 2x Bajnok húzta be ki 1. helyről rajtolhatott. Mögötte HCL_Sz_Roland és HCL_Csisza, 2. – 3. helyről várhatta a piros lámpákat!


Az érdekesen alakuló Futam szárazon kezdődött , végül vizesen végződött.
Austin-ban a vizes körülmények igazán megnehezítették Versenyzőinket. A büntetések sem maradtak el, 18 Versenyzőből ketten tudták büntetés nélkül befejezni a Futamot, HCL_Zsak_Vilnov és az újonc HCL_Absi!
Szintén B Ligából érkező HCL_Markusz ki gyakorlásokon egy nagyon szolid és gyors tempót mutatva, sajnos az egyik Virtuális Safety Car alatt a nem betartott kellő sebesség miatt, összeszedett egy áthajtásos büntetést. Pár perccel később viszont bement a Box-ba ezt a büntetést letölteni , de azt abban a körben bejött Safety Car alatt akarta, amit érvénytelenítettek, és így a Futamon lévő Versenybizottság kizárásra intette! Így ő Debütáló Futamán nem szerzett Pontot.

Két Versenyző is megcsúszott a vizes körülmények miatt a Box bejáratnál, HCL_Csisza és HCL_Vegh_Peti-nek hamar véget ért a Verseny sajnos.
A Futamot végül HCL_Csabi nyerte magabiztosan! 2. HCL_INDIEr lett ki higgattan HCL_Sz_Roland mögött tudott maradni kinek 6 másodperces büntetése volt, INDIE-nek meg csak 3, így a kockászászló után a dobogó 2. fokára léphetett fel.